Propunerea lui Basescu de formare a unui guvern PNL-PD-PLD, fara Tariceanu, este "nerusinata" si liberalii nu vor accepta o astfel de formula sau o conditionare legata de conducerea legitima a partidului lor, a declarat, ieri, vicepresedintele PNL, Norica Nicolai.

"Propunerea lui Basescu nu este doar lipsita de credibilitate, dar este nerusinata. Nu vom accepta un guvern cu PD si PLD si nici o conditionare legata de conducerea partidului, aleasa de congres", a comentat vicepresedintele PNL. Nicolai s-a referit la faptul ca propunerea lui Basescu de formare a unui guvern fara Tariceanu, este implicit o incercare de a pune sub semnul intrebarii nu doar mandatul acestuia de premier, ci si de presedinte al PNL.

De aceeasi parere este si Crin Antonescu care a declarat ca partidul sau nu va intra intr-un guvern fara Calin Popescu Tariceanu in actuala legislatura si ca propunerea lui Basescu este doar o tentativa de a crea o diversiune in interiorul partidului liberal.

“PNL nu intra intr-un guvern fara Calin Popescu Tariceanu, in actuala legislatura”, a comentat vicepresedintele liberal, care a mai adaugat ca, "un astfel de guvern a existat deja si ca toata lumea a vazut ce s-a intamplat".

Antonescu a mai adaugat ca propunerea presedintelui de formarea a unui guvern PNL-PD-PLD, cu premier democrat, in cazul in care motiunea de cenzura trece, este o incercare de a crea diversiuni in interiorul PNL, dar si o tentativa a lui Basescu de a veni in intampinarea regretelor electoratului fata de destramarea Aliantei PNL-PD, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.