Consilierul municipal Liviu Goncea (PSD) a declarat ieri ca va cere excluderea din partid a lui Marian Vanghelie, presedintele Organizatiei PSD Bucuresti si primar al sectorului 5.

Demersul lui Goncea vine ca urmare a faptului ca Vanghelie le-a cerut in urma cu o saptamana consilierilor PSD din CGMB sa demisioneze din aceste functii, amenintandu-i cu excluderea din partid. "Voi merge la Comisia de arbitraj a partidului, condusa de Valer Dorneanu, pentru a cere excluderea din PSD a lui Vanghelie, pentru ca are un comportament necivilizat si foloseste metode de tip stalinist in relatiile cu colegii", a afirmat Goncea. Saptamana trecuta, la solicitarea expresa a lui Marian Vanghelie, aproape toti consilierii municipali ai PSD au demisionat din CGMB. Singurii care nu l-au ascultat pe liderul PSD Bucuresti au fost consilierii Liviu Goncea si Mihai Voicu.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.