Ion Iliescu s-a intalnit cu premierul Tariceanu. Nu in cadru privat, ci public, la Festivalul Enescu, la un spectacol de balet, in mod convenabil intr-o loja a Teatrului National.
"Am fost in loja impreuna, ne-am intretinut in pauza, ca oamenii civilizati", a precizat presedintele de onoare al PSD, confirmand intalnirea de joi seara. Prilej de a discuta, printre altele, inclusiv despre motiunea de cenzura. Fapt confirmat de asemenea de Ion Iliescu luni seara. Iliescu a recunoscut ca i-a sugerat premierului Tariceanu sa trateze "cu calm si in mod constructiv" motiunea de cenzura initiata de PSD. Intrebat daca premierul Tariceanu i-a cerut ceva in cadrul discutiilor, Iliescu a raspuns: "Nu, din contra. Eu i-am sugerat sa trateze nu cu nervozitate, ci cu calm si in mod constructiv o motiune care isi propune sa supuna dezbaterii Parlamentului o problema serioasa. Deci face o analiza a consecintelor guvernarii din ultimii trei ani si (i-am sugerat - n.r.) sa vina nu cu respingerea aprecierilor care se vor face, ci cu o pozitie constructiva", a spus Iliescu.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.