Fostul partid de guverna- mint protesteaza impotriva faptului ca in reclamele candidatului Aliantei pentru Primaria Bucuresti apare si numele presedintelui. PSD VA deschide astazi o corespondenta cu Traian Basescu, presedintele Romaniei, caruia i se va plinge de faptul ca Adriean Videanu, candidatul Aliantei D.A. la primaria Capitalei, ii foloseste numele pe afisele electorale. Secretarul executiv al PSD, Codrin Stefanescu, si consilierul municipal Octavian Petrovici au reclamat ieri faptul ca pe posterele electorale ale lui Videanu apare numele lui Ba- sescu. Fapt pentru care ii vor trimite, astazi, o scrisoare deschisa de protest, presedintelui.

Pe posterele electorale ale candidatului Videanu apare, intr-adevar, numele lui Traian Basescu. La alegerile parlamentare si prezidentiale de la sfirsitul anului trecut si PSD a folosit electoral numele, dar si imaginea lui Ion Iliescu, pe atunci, sef al statului. Cind Basescu si liderii PNL si PD au reclamat acest caz la Biroul Electoral Central (BEC), conducerea centrala a PSD, Ion Iliescu, precum si oficialii BEC au precizat ca practica este absolut legala.

Secretarul executiv al PSD, Codrin Stefanescu, a mai comentat, ieri, si faptul ca sloganul electoral al lui Adriean Videanu, "Vin imediat", ar suna precum "o reclama ospa- tareasca din timpul raposatului". Tot ieri, PSD a sesizat faptul ca niste gardieni publici pazeau corturile electorale ale Aliantei D.A. din P-ta Romana.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.