Social democratul Titus Corlatean si pedistul Sorin Frunzaverde vor fi adversari in cursa pentru PE.
Titus Corlatean, Adrian Severin, Rovana Plumb, Daciana Sarbu, Catalin Nechifor, Adriana Ticau, Ioan Mircea Pascu, Gabriela Cretu, Corina Cretu, Dan Mihalache, Victor Bostinaru, Serban Valeca. Acestia sint primii 12 candidati ai PSD pentru alegerile europarlamentare. Lista a fost definitivata ieri-dimineata, in sedinta conducerii PSD.

Victor Ponta, care a participat la aceasta sedinta, a reusit sa-si convinga colegii de partid ca nu e cazul ca el sa candideze. Ponta a reusit, totodata, s-o impuna pe prietena lui, Daciana Sarbu, pe o pozitie foarte buna, sigur eligibila. El a invocat, intr-o declaratie data MEDIAFAX, ca renunta la candidatura, din motive personale, dar si de strategie politica. Motivele personale tin in mod evident de Daciana Sarbu. „Este suficient ca unul dintre noi merge la Bruxelles. Eu ma voi implica oricum in campania din aceasta toamna pentru ca, dupa cum arata sondajele de opinie, sint unul dintre cei trei-patru social democrati cotati cu procente foarte bune. Partidul nu isi putea permite sa ne trimita pe toti acum in aceeasi batalie. PSD trece in urmatorii doi ani prin cinci batalii electorale si va asigur ca am si eu un rol bine definit intr-una dintre ele“, a afirmat Ponta, citat de MEDIAFAX.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.