Social democratii au pierdut doua nume grele chiar in ziua in care urma sa-si definitiveze lista pentru Parlamentul European.
PSD va prezenta astazi lista de candidati pentru europarlamentare. Potrivit unor surse din conducerea PSD, acestea sint numele de pe primele pozitii: 1. Titus Corlatean; 2. Adrian Severin; 3. Rovana Plumb; 4. Ioan Mircea Pascu; 5. Catalin Nechifor (TSD). Pe locuri eligibile se mai regasesc si Daciana Sarbu, respectiv Adriana Ticau. Pe lista de candidati nu se afla insa doi lideri care au ocupat, pe rind, primele pozitii in listele preliminare: Victor Ponta si Vasile Puscas.

Puscas a declarat ieri pentru Cotidianul ca nu va candida pentru Parlamentul European. „Nu ma voi afla pe nici un loc“, ne-a declarat Puscas, lasind sa se inteleaga ca nu va fi pe eurolista social democratilor. Declaratia fostului negociator-sef pentru relatia cu UE apare la doar citeva zile dupa ce acesta s-a declarat deranjat de faptul ca toata lumea a discutat ca el va fi primul pe lista. „Asta mi-a creat un mare disconfort. Cu mine nu a discutat nimeni nimic“, a afirmat Puscas.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.