"Nu votam motiunea. Fie plecam din sala, fie ramanem, dar nu votam", a anuntat astazi, presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor. El a sustinut ca detine informatii potrivit carora 70 din deputatii PSD si mai mult de jumatate din senatori nu vor vota sau vor vota impotriva motiunii". „Sa nu se bazeze pe cele 45 de voturi, din partea noastra”, a transmis liderul PRM.

Corneliu Vadim Tudor a reluat teza partidului, potrivit careia "un guvern de uniune nationala ar limpezi lucrurile", insa a indicat faptul ca PRM nu este dorit intr-un astfel de Executiv pentru ca ar putea avea acces la documentele guvernamentale.

Liderul PSD, Mircea Geoana, a anuntat, miercuri, la finalul CEX, ca in urma votului din cadrul reuniunii acestui partid, s-a decis ca motiunea de cenzura initiata de PSD sa fie depusa luni, 24 septembrie, informeaza NewsIn.

Geoana a precizat ca votul a fost covarsitor in favoarea depunerii motiunii de cenzura, singurii care s-au abtinut au fost presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, si presedintele filialei PSD Bistrita-Nasaud, Viorel Pupeza.