Economistul Daniel Daianu a declarat ca se va retrage de pe lista PNL daca se considera ca legatura sa cu Securitatea va aduce prejudicii partidului.

„Nu caut sa ma promovez. Pot sa fac un pas inapoi fara nicio problema, daca asa e mai bine pentru PNL”, a spus Daianu. in ceea ce priveste lustratia, el a aratat ca „invinovatirea unor categorii de oameni in bloc este gresit”. seful PNL, Calin Popescu Tariceanu, a mentionat ca PNL isi asuma aceasta candidatura. Daniel Daianu a recunoscut inca din 1990 ca a lucrat ca ofiter DIE in anii 70.

Pe hit-ul Queen „I want to break free”, presedintele PNL, premierul Calin Popescu Tariceanu, si-a facut intrarea, ieri, la festivitatea de lansare a candidatilor pentru Parlamentul European.

Flancat de Renate Weber si Daniel Daianu, primii doi plasati pe lista pentru alegeri, si urmat de Crin Antonescu, liderul grupului PNL de la Camera Deputatilor, Tariceanu si-a facut loc, pana la scena, printre cei peste 200 de liberali, adunati intr-una din salile Palatului Parlamentului. Piesa formatiei Queen, care s-a auzit cat timp liderul PNL strangea mana colegilor, suna ca o aluzie ironica la evenimentele politice in desfasurare, care ameninta direct scaunul premierului.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.