„Nu caut sa ma promovez. Pot sa fac un pas inapoi fara nicio problema, daca asa e mai bine pentru PNL”, a spus Daianu. in ceea ce priveste lustratia, el a aratat ca „invinovatirea unor categorii de oameni in bloc este gresit”. seful PNL, Calin Popescu Tariceanu, a mentionat ca PNL isi asuma aceasta candidatura. Daniel Daianu a recunoscut inca din 1990 ca a lucrat ca ofiter DIE in anii 70.

Pe hit-ul Queen „I want to break free”, presedintele PNL, premierul Calin Popescu Tariceanu, si-a facut intrarea, ieri, la festivitatea de lansare a candidatilor pentru Parlamentul European.

Flancat de Renate Weber si Daniel Daianu, primii doi plasati pe lista pentru alegeri, si urmat de Crin Antonescu, liderul grupului PNL de la Camera Deputatilor, Tariceanu si-a facut loc, pana la scena, printre cei peste 200 de liberali, adunati intr-una din salile Palatului Parlamentului. Piesa formatiei Queen, care s-a auzit cat timp liderul PNL strangea mana colegilor, suna ca o aluzie ironica la evenimentele politice in desfasurare, care ameninta direct scaunul premierului.