Vicepresedintele PNL Crin Antonescu a exclus ieri posibilitatea organizarii unor alegeri anticipate chiar in eventualitatea in care Parlamentul va adopta motiunea de cenzura a PSD.

"La o eventuala cadere a actualului Guvern, posibilitatea anticipatelor este aproape exclusa pentru ca majoritatea parlamentarilor existenti din toate partidele vor prefera orice guvern alegerilor anticipate. in sensul acesta, cine doreste cu tot dinadinsul caderea actualului Guvern trebuie sa se gandeasca ca nu ajunge la anticipate, ci ajunge practic la un guvern, eventual si personal, al domnului presedinte Basescu, care va trece prin Parlament in contrapondere cu anticipatele", a afirmat liderul liberal.

''Daca fortele politice preocupate doar de interesele politicianiste si de partid, cum ar fi PSD, PD si cum ar fi de buna seama sustinatori de diferite culori ai domnului presedinte Basescu, vor avea castig de cauza, atunci nu vom avea decat o perioada de instabilitate, de combinatii care mai de care mai spectaculoase si prea putina legitimitate electorala, programatica, doctrinara si de orice fel in locul unui Guvern cu un program clar si cu reusite din ce in ce mai accentuate", a concluzionat vicepresedintele PNL.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.