Primarul general, Adriean Videanu, a afirmat ieri ca informatiile potrivit carora consilierii municipali PSD isi vor da demisia din CGMB reprezinta, de fapt, "un joc de imagine" lansat de primarul Marian Vanghelie.

"Este un joc de imagine pus la cale de Marian Vanghelie, sfatuit de Dan Andronic. Uitati-va la toate titlurile din spate, la care, din pacate, sunt parte si unii colegi din mass-media acreditati la Primaria Capitalei" - a declarat Videanu.

Democratul a fost de parere ca o eventuala demisie din CGMB a consilierilor PSD nu va putea schimba nimic in procesul votului exprimat de consilierii municipali, pentru promovarea proiectelor de hotarare. "Probabil o sa-si dea demisia unii consilieri PSD, vor fi adusi altii. E un joc de imagine continuu, eu stiu scenariul, va las si pe dumneavoastra sa-l aflati" - a spus Adriean Videanu. Surse din Primaria Capitalei au declarat saptamana trecuta ca Organizatia PSD Bucuresti solicita celor 12 consilieri municipali PSD sa demisioneze din aceste functii administrative pentru a se delimita de proiectele promovate de primarul general.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.