Presedintele Traian Basescu a confirmat, astazi, ca l-a primit cu o zi inainte pe liderul PSD, Mircea Geoana. Seful statului a refuzat sa ofere detalii despre continutul discutiilor. Precizarile presedintelui au fost consemnate in timpul ceremoniei primirii presedintelui Islandei, Olafur Ragnar Grimson.

"Ca sa nu existe niciun dubiu, ieri l-am primit pe dl Geoana", a spus presedintele Basescu dupa ce ziaristii prezenti la Palatul Cotroceni pentru ceremonia de primire a presedintelui Islandei au insistat pe acest subiect, informeaza NewsIn.

Suspiciunile presei au fost astfel confirmate dupa ce, Presedintele PSD, Mircea Geoana, declarase ieri noapte, ca s-a intalnit cu presedintele Traian Basescu, in calitatea sa de presedinte al partidului, cu care a vorbit despre situatia politica actuala.

Geoana a precizat ca nu a avut cu Traian Basescu o negociere ascunsa si ca PSD va depune in continuare motiunea de cenzura.

Totusi, presa speculeaza pe marginea intrevederii pe care a avut-o Mircea Geoana cu presedintele Traian Basescu, astfel incat site-ul Antena 3 anunta ca „Basescu i-a promis lui Geoana sprijin pentru motiunea de cenzura”.

Presedintele Traian Basescu ar fi promis PSD voturile parlamentarilor democrati pentru motiunea de cenzura, sustin surse apropiate Cotroceniului, dupa cum informeaza Antena3.

Motiunea de cenzura este gata, dar decizia depunerii ei nu a fost luata irevocabil. Decizia finala privind depunerea sau nu, a motiunii va fi luata la PSD dupa sedinta cu liderii din tara, care incepe la ora 14.00. Dar social-democratii discuta deja de cateva ceasuri intr-un cadru informal, sustine de asemenea Antena3.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.