Fostul consilier prezidential Adriana Saftoiu a declarat, ca nu doreste sa intre in logica impusa de comentariile presei referitoare la o colaborare intre ea si Ludovic Orban. Saftoiu a refuzat sa se pronunte asupra veridicitatii informatiei despre consilierea ministrului transportului.

Adriana Saftoiu a refuzat sa se pronunte asupra veridicitatii informatiei publicate in editia de marti a Evenimentului zilei potrivit careia i-ar oferi vicepresedintelui PNL, Ludovic Orban, consultanta politica.

Fostul consilier prezidential a declarat, astazi, pentru Agentia NewsIn, ca nu doreste sa intre in logica celor de la Evenimentul Zilei, care au comentat faptul ca ii ofera consultanta unui adversar politic al presedintelui Traian Basescu.

Saftoiu a precizat ca este o persoana privata, care are afaceri private si asta nu insemana ca nu poate incheia contracte de consultanta politica, in parte, cu diferiti politicieni, chiar si adversari politici.

De asemenea, fostul consilier prezidential - ani de zile sfatuitor al lui Traian Basescu in chestiuni de imagine - a aratat ca si-a stabilit ca principiu "sa nu faca spectacol" din informatiile despre potentialii sai clienti politici. "Daca ar aparea in presa informatia ca ofer consultanta politica unor politicieni, acestia ar putea renunta la contractul cu mine, deranjati de spectacol", a precizat Adriana Saftoiu. Ea a mai adaugat ca in acest moment are mai multi clienti individuali din politica, de la diferite partide.

Evenimentul zilei a publicat, astazi, informatia potrivit careia vicepresedintele PNL Ludovic Orban ar avea un contract de consultanta cu Adriana Saftoiu, comentand faptul ca aceasta ar colabora cu un adversar politic al sefului statului.

Ludovic Orban a anuntat, in cursul verii, ca intentioneaza sa se inscrie, la alegerile locale, in cursa pentru desemnarea primarului general al Capitalei in numele PNL. Adriana Saftoiu, alaturi de sotul sau, Claudiu, l-a consiliat pe actualul presedinte in doua randuri pentru obtinerea fotoliului de primar de Bucuresti, in 2000 si 2004, precum si in cursa pentru Cotroceni, in toamna lui 2005. Ludovic Orban, actualul ministru al transporturilor, a fost seful campaniei electorale a Aliantei DA la alegerile locale pentru Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.