Viorel Hrebenciuc l-a anuntat pe seful social democratilor ca negocierile cu PNL sint in impas.
PSD e impartit in doua tabere: pro-Geoana si contra Geoana. Cele doua grupari isi disputa acum zonele de influenta in partid. Azi are loc sedinta conducerii partidului, iar miine Comitetul Executiv National - ambele reuniuni urmind a transa problema mult aminatei motiuni de cenzura la adresa guvernului Tariceanu.

Alaturi de actualul presedinte al PSD au ramas foarte putini vicepresedinti si lideri judeteni. Cei mai importanti lideri pesedisti se situeaza acum in tabara adversa lui Mircea Geoana. In primul rind, Ion Iliescu. El este cel care s-a opus fatis intentiei lui Geoana de a depune o motiune de cenzura, reusind sa-l puna pe seful PSD in penibila situatie de a nu se tine de cuvint atunci cind a propus data de 10 septembrie pentru depunerea motiunii. In al doilea rind, Adrian Nastase. Fostul premier acuza tot mai des conducerea PSD de neputinta. Recent, intr-un interviu pentru Rompres, el a cerut convocarea unui congres extraordinar. Geoana a incercat ieri sa blocheze revenirea lui Nastase intr-o functie de conducere la partid. Fostul prim-ministru ar fi dorit sa preia sefia de la PSD Prahova, insa Geoana a mers ieri acolo si l-a reinscaunat pe Marian Saniuta la conducerea organizatiei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.