Fostul presedinte Ion Iliescu este capabil, daca isi infiinteaza un alt partid, sa ia singur, la orice alegeri, 10-15%, a declarat, ieri, pentru Rompres, presedintele Consiliului executiv al Patidului Conservator, Codrut Seres.
In opinia sa, o decizie privind excluderea lui Ion Iliescu din PSD este “cel putin sinucigasa”, daca n-ar exista ipoteza ca aceasta varianta “ar putea face parte dintr-un scenariu prin care diverse alte partide sa-si doreasca intr-adevar slabirea PSD”. ”De Dan Tudorache (n.r. presedintele organizatiei PSD sector 1) n-a auzit nimeni pana in momentul de fata, decat atunci cand este nevoie ca diversi lideri politici sa fie exclusi din PSD. In schimb, Ion Iliescu a fost presedinte al Romaniei timp de zece ani si cred ca aproximativ 20-30 % dintre locuitorii satelor Romaniei, intrebati cine mai este presedintele tarii, ar raspunde ca este in continuare Ion Iliescu”, a afirmat Seres. El considera ca o eventuala decizie privind excluderea din PSD a presedintelui fondator Ion Iliescu “ar conveni mai degraba altor partide si mai putin PSD”.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.