Pedistul Marius Marinescu cere demisia sefului sau de partid Adriean Videanu, pe motiv ca l-a injurat „de mama” si l-a amenintat ca-l distruge daca il mai ataca public.
Senatorul culturist a povestit presei ca, la o reuniune a PD la Valcea, el l-a acuzat pe Videanu ca a luat „mita politica” de la Guvernul PSD: „Adriean Videanu a dat dovada de ipocrizie, fiindca el a primit in 2004, in decembrie, doua hotarari de Guvern, prin care i se dadea licenta pentru concesiunile de marmura si cred ca nu e normal".

Potrivit lui Marinescu, seara, Videanu i-a dat telefon si l-a injurat : „Ce era la gura lui.. m-am si speriat, nu mi-a venit sa cred. Eu il stiam un baiat finut, un gen de fata mare", povestea, ieri, Marinescu. Senatorul nu se teme ca va fi dat afara din PD, ba chiar l-a invitat pe Videanu sa-si dea demisia, „ca nu mai e credibil”:”De dragul presei, spune ca nu colaboram cu PSD, iar el face afaceri, primeste cadou de la PSD aceste cariere de marmura". Ca circul sa fie total, Marinescu s-a luat de toata conducerea PD, care, spune el, a instaurat „dictatura” in partid: "Am ajuns ca in Afganistan sau mai rau. Este inadmisibil. PD e un partid puternic cu picioare de otel si cap de lut".


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.