PD va fi nevoit sa faca o alianta cu PNG daca vrea sa ajunga la Palatul Victoria, spune Gigi Becali.
Gigi Becali avertizeaza liderii politici ca PNG va fi partidul fara de care nu se poate o majoritate care sa sustina un guvern dupa alegerile din 2008. "Fara mine, usile guvernarii sunt inchise", este concluzia presedintelui PNG. Becali spune ca se va alaura acelui partid, sau acelei aliante, care va oferi cele mai multe avantaje pentru PNG, fie ca este vorba de PD sau PSD-PNL.

Presedintele PNG explica strategia partidului pentru urmatoarele alegeri. "Am planul de a sta la panda pana dupa alegeri. O sa intre in parlament patru partide: PD, PSD, PNL si PNG", spune Becali. "Eu sunt cheia si am de gand sa o folosesc cu cea mai mare intelepciune", mai declara liderul PNG. Potrivit lui Becali, PD nu poate sa formeze o alianta cu PSD pentru ca "se dusmanesc", democratii nu se pot alia nici cu liberalii, pentru ca "sunt mai dusmani cu PNL".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.