Liderul PRM a acuzat ieri Administratia Prezidentiala ca dezinformeaza opinia publica pentru ca "asa-zisa operatie de rutina este in realitate o minciuna de rutina" si a aratat ca seful statului ar trebui sa-si predea temporar prerogativele presedintelui Senatului, Nicolae Vacaroiu.

"PRM acuza Administratia Prezidentiala de dezinformare si intoxicare a opiniei publice", a anuntat ieri liderul PRM, C.V. Tudor. "Asa-zisa operatie de rutina pe care Traian Basescu ar urma sa o faca este in realitate o minciuna de rutina", a continuat presedintele PRM.

C.V. Tudor a reamintit avertismentele potrivit carora "Basescu e bolnav si starea lui se agraveaza". In conditiile in care Traian Basescu se va afla sub anestezie totala, C.V. Tudor a afirmat ca seful statului ar trebui sa urmeze exemplul omologulului sau american, G.W. Bush, si sa predea temporar prerogativele puterii presedintelui Senatului, Nicolae Vacaroiu, informeaza NewsIn.

"Sa speram ca Traian Basescu va invinge boala, se va pune pe picioare si se va intoarce la Palatul Cotroceni sanatos tun", i-a urat C.V. Tudor sefului statului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.