Vicepresedintele PSD, Victor Ponta, sustine ca parlamentarii social-democrati care nu vor vota motiunea de cenzura pe care partidul o va depune se pot considera exclusi din PSD.
Social-democratul a declarat, citat de Mediafax, ca partidul va depune motiunea de cenzura, asa cum a promis, mentionand ca toti colegii sai au obligatia sa sustina acest demers.

"in toate partidele sunt parlamentari care nu vor mai fi pe liste si care, evident, nu vor sa voteze o asemenea motiune de cenzura, dar pentru parlamentarii PSD trebuie sa fie foarte clar ca cine nu voteaza acum pleaca din partid. Mai carcotim noi, mai vorbim ca nu ne convine una sau alta, dar o decizie luata de partid se pune in practica si nu am motive sa cred ca nu vor vota toti pentru motiune", a mentionat Ponta. Deputatul PSD a mai spus ca el si-a finalizat deja partea de justitie pe care o va cuprinde motiunea de cenzura si considera ca si ceilalti colegi ai sai vor fi gata cu capitolele lor pentru ca documentul sa fie prezentat pe 10 septembrie. Ponta sustine ca motiunea face referire la toata guvernarea de dupa 2004, precizand ca, la agricultura, problemele din domeniu sunt de pe vremea fostului ministru Gheorghe Flutur si doar s-au agravat in perioada lui Decebal Traian Remes. Tot ieri, liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat, dupa intalnirea cu liderul PC, Dan Voiculescu, ca discutiile dintre social-democrati si conservatori privind sustinerea motiunii de cenzura vor continua in perioada urmatoare, asteptandu-se ca o decizie in acest sens sa fie luata de un for statutar al PC.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.