Senatorul Norica Nicolai, vicepresedinte al PNL, a anuntat ieri, la Sibiu, ca liberalii nu se vor duce la negocieri cu PSD, in contextul in care social-democratii intentioneaza sa initieze o motiune de cenzura, pentru ca guvernarea nu este ceva de negociat, relateaza corespondentul Rompres.

”PNL nu a fost invitat de PSD la negocieri. Si nici nu se va duce. Nu negociem guvernari. Chestiunea guvernarii nu se negociaza si nu se discuta”, a declarat senatorul liberal. Norica Nicolai spune ca daca motiunea PSD va avea succes, atunci PNL va trece in opozitie. ”Daca va fi o motiune de cenzura si va trece, PNL-ul trece in opozitie”, a precizat vicepresedintele PNL. Recent, la Scoala de vara a Tineretului National Liberal de la Costinesti, Norica Nicolai a declarat ca liberalii ar trebui sa-si regandeasca ideologia si sa mearga spre un liberalism de tip pragmatic.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.