Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu se va intalni, la sfarsitul saptamanii in curs, cu Mihai Razvan Ungureanu, pentru a obtine un raspuns clar in ceea ce priveste candidatura acestuia la Parlamentul European.

Ungureanu, este unul dintre principalele nume vehiculate pe lista candidatilor PNL la alegerile Parlamentului European. Acesta urmeaza sa aiba o discutie edificatoare cu presedintele partidului, Calin Popescu Tariceanu, dupa ce a anuntat in cadrul partidului, ca ar dori sa isi retraga candidatura pentru PE.
Surse liberale au declarat pentru NewsIn, ca Razvan Ungureanu ar intentiona sa se retraga din cursa pentru PE. Pana acum insa, acesta nu a dat un raspuns final conducerii partidului.

In contextul problemelor legate de candidatura lui Ungureanu, liberalii cauta noi solutii. Ambasadorul Romaniei in Danemarca si Islanda, Teodor Paleologu, si consilierul premierului Stejarel Olaru ar putea candida la alegerile pentru Parlamentul European, in numele PNL, informeaza NewsIn.

Liberalii au mai stabilit ca lansarea candidatilor sa se faca pe data de 23 septembrie, iar lista va trebui definitivata in urmatoarea perioada.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.