Primarul Giurgiului, Lucian Iliescu, cercetat de PNA
Traseist politic sarit din barca PSM in cea a liberalilor, primarul municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu, incepe sa-si aroge prerogativele de baron local si calca pe urmele lui Mischie sau Oprisan. Atat doar ca el face parte din noua putere politica. Aflat la al treilea mandat, primarul Iliescu, care detine si functia de presedinte al PNL Giurgiu, este cercetat de IGP pentru ca ar fi fraudat 14,8 miliarde, bani ce reprezentau taxe de ecologizare colectate in Vama Giurgiu.

Edilul Giurgiului s-a gandit sa-si rotunjeasca averea folosind si puterea pumnului pentru a pune mana pe un teren privat, situat in zona centrala a orasului. Trezind ingrijorarea colegilor si a medicilor, Lucian Iliescu a inceput in ultimul timp sa emita chiar si hotarari de guvern. A folosit sigla Guvernului Romaniei si a redactat o astfel de hotarare, pe care a trimis-o premierului Tariceanu si ministrilor Justitiei, Internelor si Finantelor sa o semneze. Consiliul Judetean Giurgiu s-a trezit deposedat de actiuni la Administratia Zonei Libere in urma unei decizii luate tot de Iliescu. Din fericire, fara efecte juridice.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.