Liderul PC, Dan Voiculescu, nu l-a convins pe liderul UDMR, Marko Bela, sa sustina proiectele conservatorilor.

La finalul intalnirii de ieri dintre cei doi, Marko Bela a declarat ca UDMR va sustine doar proiectele PC privind neimpozitarea profitului reinvestit si sustinerea chiriasilor din casele nationalizate, dar pentru celelalte doua proiecte ale conservatorilor nu poate da un raspuns afirmativ. Despre fondul de solidaritate pentru pensionari si reducerea TVA la produsele alimentare de baza, Voiculescu s-a declarat surprins ca parlamentarii UDMR nu le sustin.

"Surprinderea mea este legata de continutul problemelor, nu erau proiecte pentru conservatori, ci vizau populatia Romaniei. Asta este", a spus Voiculescu, adaugand ca va continua intalnirile cu alte partide pe tema sustinerii celor patru proiecte ale PC, azi fiind programate discutii cu liderul PNL, Calin Popescu Tariceanu, si apoi cu presedintele PSD, Mircea Geoana. Luni, Voiculescu s-a intalnit cu presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.