Vicepresedintele executiv al Partidului Romania Mare, Lucian Bolcas, a prezentat, ieri, intr-o conferinta de presa, propunerea acestui partid privind formarea unui guvern de uniune nationala, de larga sustinere parlamentara, in locul depunerii de catre social-democrati a motiunii de cenzura impotriva guvernului.
El a adaugat ca e usor de inlaturat un guvern “slab din toate punctele de vedere”, dar e mai greu de gasit un inlocuitor al acestuia. ”Motiunea de cenzura e un act constructiv, nu distructiv”, a precizat Bolcas. Si deputatul Ilie Merce s-a pronuntat impotriva motiunii de cenzura, considerand-o din start sortita esecului, avand drept consecinta “declinul vertiginos al presedintelui partidului”.

”In PSD veti asista in curand la evenimente ce vor duce la faramitarea acestui partid scapat de sub control”, a opinat Merce. In acelasi timp, vicepresedintele executiv al PRM a criticat prioritatile legislative anuntate de liberali privind legea lustratiei, a votului uninominal si modificarea Constitutiei, in sensul crearii unei republici parlamentare. El s-a opus cu tarie proiectului de lege privind votul uninominal, motivand ca politicienii alesi prin vot personal se desprind de electorat, “care nu-i pot trage la raspundere decat peste patru ani”.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.