Implicare in activitatea pentru campania electorala! Asta a cerut liderul PNL, premierul Calin Popescu Tariceanu, liberalilor de la conducerea formatiunii, pe care i-a convocat luni seara la Palatul Victoria.

Dupa ce o parte dintre vicepresedintii liberali s-a plans de stagnarea pregatirilor pentru campania partidului dinaintea alegerilor europarlamentare, Tariceanu i-a delegat pe fiecare sa raspunda pentru un domeniu. Liderul PNL din Camera Deputatilor, Crin Antonescu, va fi coordonator politic al campaniei, urmand ca secretarul general al partidului, Dan Motreanu, sa raspunda strict de partea tehnica. intre timp, vicepresedintii regionali vor raspunde pentru situatia din teritoriu, iar europarlamentarilor liberali le revine datoria de a dezbate temele europene in fata cetatenilor romani.

Odata stabilita partea organizatorica a campaniei, liberalilor le mai ramane doar sa desemneze lista de candidati, amanata deocamdata pana la dezbaterea motiunii de cenzura a PSD in Parlament.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.