Mesajul de "curatenie" al ministrului Blaga, de Ziua Politiei

Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a adresat un mesaj subordonatilor sai, cu prilejul Zilei Politiei, in care arata ca politistii de buna-credinta trebuie sa treaca peste solidaritatea de bresala, adesea prost inteleasa, si sa le transmita colegilor despre care stiu ca sunt implicati in fapte de coruptie un semnal simplu si clar: "Nu aveti ce cauta printre noi". Blaga le-a cerut tuturor lucratorilor din institutia pe care o conduce sa actioneze pentru o curatenie deplina in cadrul Internelor.

Demnitarul a aratat ca nivelul coruptiei in randurile politistilor nu este mai ridicat decat in alte institutii ale statului, insa este foarte periculos, din cauza atributiilor pe care le are MAI. "Orice forma de coruptie in randurile politistilor, a spus Blaga, este foarte grava, pentru ca nu putem combate coruptia cu corupti si pentru ca orice umbra de indoiala asupra unui politist se reflecta asupra institutiei". In mesajul transmis politistilor, ministrul Vasile Blaga si-a exprimat increderea in faptul ca respectarea cu strictete a legii, cinstea, corectitudinea, simtul raspunderii si al datoriei vor constitui principiile activitatii tuturor politistilor, urandu-le acestora succese profesionale care sa-i faca, in fiecare zi, mandri de meseria pe care si-au ales-o.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.