Fiica cea mica a presedintelui Basescu, Elena a comentat motiunea de cenzura a PSD. Ea si-a arata neincrederea fata de actiunea PSD, in discursului pe care l-a tinut in cadrul activitatii scolii de vara a femeilor din PD.

Urmand modelul politic al tatalui, Elena Basescu considera ca motiunea PSD nu este altceva decat un santaj la adresa PNL. "O motiune depusa nu este neaparat si o motiune trecuta. Sunt mai mult ca sigura ca nu va trece, fiind singurul prilej de declansare a alegerilor anticipate, iar ei nu au niciun interes. Banuiesc ca este un santaj la PNL", a sustinut fiica presedintelui.

Elena Basescu si-a afiramt de asemenea sprijinul pentru accesul femeilor in politica, pentru ca le considera mult mai “devotatea si motivate”, informeaza NewsIn.

Tanara politiciana a comentat de asemenea relatia ei cu presa, afirmand ca nu-si poate permite sa aiba o "relatie deteriorata" cu mass-media. "Tata are dreptul sa aiba o relatie instabila cu presa. Eu sunt tanara in domeniul asta si nu am de ce sa am o relatie deteriorata cu presa. Tata are dreptul, pentru ca au trecut niste ani, a avut niste conflicte cu mass-media, nu este si dreptul meu sa am aceeasi relatie cu jurnalistii", adeclarat mezina familiei prezidentiale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.