Inventivitate. Astfel poate fi caracterizata campania electorala aflata in plina desfasurare in judetul Calarasi.
Daca in Bucuresti "asaltul" afiselor electorale, cu portretele candidatilor, e abia la inceput, in judetele vecine, Adrian Nastase, Traian Basescu si colegii acestora ne zambesc la tot pasul. "Densitatea" si apartenenta afiselor fiind determinata in mare parte de culoarea politica pe care o reprezinta primarul localitatii.

Pe drumul dintre Bucuresti si Oltenita soferii sunt practic intoxicati de afisele lipite pe toti copacii de pe marginea drumului. intre comunele Frumusani si Budesti "o banda" cu albastru de PSD te insoteste pe tot parcursul drumului.

Nici adeptii lui Basescu nu s-au lasat mai prejos. Probabil inspirati de copacii care au inflorit din nou datorita caldurilor tarzii, acestia au pus afisele liderului PD in copaci, ca si cum pomii ar fi inflorit cu chipul lui Basescu in plina toamna. Cu cat te apropii de Oltenita nu poti sa nu observi fidelitatea oamenilor fata de orasul natal al fondatorului PSD, presedintele Ion Iliescu.

Afisele PSD au fost lipite peste tot: satul Budesti este de-a dreptul "tapetat", pe copaci, pe stalpi de telegraf sau telefon etc. Daca la prima vedere afisele electorale din Calarasi pot da impresia ca sunt lipite ilegal, reprezentanti ai biroului de presa din cadrul Biroului Electoral Central ne-au asigurat ca nu sunt probleme. "Daca locul respectiv a fost desemnat ca spatiu destinat afisajului si s-au obtinut aprobarile proprietarilor si autorizatiile de la primarie, afisele pot fi lipite si acolo", ne-a spus reprezentantul BEC.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.