Diaconescu n-a fost invitat, Ponta zice ca nu e interesat, Corlatean spune ca azi si miine negocierile nu sint transparente.
PSD nu pare sa stie ce se va intimpla in cazul in care va cadea guvernul Tariceanu. Liderii pesedisti au declarat luni ca vor initia negocieri „transparente“ cu celelalte partide pentru gasirea unei solutii politice postmotiune. Ieri trebuia formata echipa de negociatori ai PSD. Evident, nu s-a inghesuit nimeni.

Vicepresedintele Cristian Diaconescu sustine ca el n-a fost chemat sa faca parte dintr-o astfel de echipa. Vicepresedintele Victor Ponta spune ca nu-l intereseaza subiectul. „Habar n-am de negocieri si nici nu ma intereseaza. Eu nu sint de acord nici cu PNL, nici cu PD. De PRM sau PC nu mai vorbesc. Nu vad de ce m-ar chema pe mine la negocieri. Poate ca sa-i mai sperii un pic“, declara Ponta.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.