Paula Ivanescu si-a dat demisia din functia de vicepresedinte al filialei PD Prahova dupa un conflict cu Roberta Anastase.
Potrivit presedintelui PD Prahova, Roberta Anastase, in sedinta de vineri a Consiliului de Coordonare Judetean, sedinta la care presa nu a avut acces, forul de conducere al filialei judetene a luat act de demisia din functia de vicepresedinte al PD Prahova a senatorului Paula Ivanescu. Intr-o conferinta de presa sustinuta vineri seara, Roberta Anastase a precizat, citata de MEDIAFAX, ca Paula Ivanescu nu si-a motivat demisia din functia de vicepresedinte al PD Prahova si ca aceasta ramine membru al Partidului Democrat si face in continuare parte din grupul parlamentar al PD.

„Respect ce a facut doamna Ivanescu pentru PD, dar evaluarea ei in ultima vreme nu a fost una pozitiva. Nu este o tragedie demisia doamnei Ivanescu“, a mai spus Roberta Anastase, citata de agentia NewsIn.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.