PIN a inceput strangerea celor doua 200.000 de semnaturi pentru sustinerea candidatilor in alegerile europarlamentare, a anuntat presedintele partidului, Cozmin Gusa.
El a sustinut ca PIN este singurul partid care procedeaza legal, conform Legii 33/2007, doarece celelalte partide au depus semnaturile inainte de a depune listele cu candidati. Campania de strangere de semnaturi si lista de candidati, vor fi lansate saptamana viitoare, la salonul oficial al Aeroportului Baneasa, conducerea PIN pregatind o surpriza. Liderul PIN a precizat ca sloganul campaniei va fi “Ne batem pentru Romania!”. “Lista 30+ Jos gerontocratia”, cu candidatii PIN pentru europarlamentare, a fost stabilita prin concurs, in urma cu o luna, in fruntea acesteia fiind deputatul Lavinia Sandru, vicepresedinte PIN. Gusa a precizat ca media de varsta a listei PIN este de 34 ani, aceasta fiind in opinia sa cea mai scazuta medie prezentata de vreun partid din Europa, in istoria alegerilor europarlamentare.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.