Marian Vanghelie incearca sa devina vicepresedinte al partidului, iar Mircea Geoana se chinuieste sa faca lista PSD pentru europarlamentare
Sedinta mare azi la PSD. Conducerea centrala impreuna cu liderii judeteni ai partidului vor incerca sa puna la punct lista cu problemele PSD. Pentru Marian Vanghelie problema e ca el nu face parte din conducerea partidului. Surse din conducerea PSD ne-au declarat ca liderul PSD Bucuresti i-a cerut zilele trecute lui Mircea Geoana, intr-o intrevedere de taina, sa-l introduca in conducerea centrala a partidului. Vanghelie ar fi invocat notorietatea sa, dar si faptul ca, prin traditie, liderul de la Bucuresti a facut dintotdeauna parte din echipa Biroului National. Propunerea lui Vanghelie a fost primita cu raceala din partea celor mai multi dintre vicepresedintii partidului, invocindu-se faptul ca un loc in conducerea centrala se alege numai la congres. Cu toate acestea, este posibil ca astazi, in sedinta Comitetului Executiv al PSD, sa se adopte o decizie prin care seful PSD Bucuresti sa fie invitat permanent al Biroului Permanent National. Altfel spus, Marian Vanghelie sa poata participa la sedintele conducerii centrale.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.