Presedintele PSD, Mircea Geoana, aflat la Arad, a afirmat ca parlamentarii social-democrati nu vor absenta de la votul privind motiunea de cenzura, raspunzand astfel lui Emil Boc, care a spus, din nou, ca PSD incearca sa-i santajeze pe liberali.
Mai mult, liderul PD s-a declarat convins ca social-democratii vor absenta la votul in Parlament. Geoana a declarat ca in aceasta perioada exista o serie de comentarii din partea unor lideri politici, care sustin ca senatorii si deputatii PSD nu or sa voteze motiunea. “Nu cumva sa fie cei din PD in concediu, pentru ca vad ca au resurse financiare pentru croaziere in destinatii exotice. Sau ministrul Educatiei sa se trezeasca fara scaun de ministru. Suntem 147 de parlamentari, toti vom fi prezenti la vot si vom vota in favoarea motiunii noastre. Ce fac alte partide, ce calcule politice au, cum se prepozitioneaza in ecuatia post-motiune nu ne intereseaza pe noi si nu le comentam”, a declarat Geoana.

Liderul PSD a mai afirmat ca o sa apara tot felul de speculatii cu privire la optiuni venite din interiorul partidului si bombardamente din presa cu speculatii si intrigi. “Este o motiune care are toate sansele sa treaca si schimba configuratia politica romaneasca. Sunt multe interese, multi oameni care risca sa isi piarda functii importante si actioneaza cu disperarea inecatului. De aceea nu dam niciun fel de atentii acestor comentarii si ne asteptam ca pana la introducerea motiunii si in perioada dezbaterilor sa avem tot felul de articole si comentarii pe aceasta tema“, a declarat Geoana. Presedintele PSD a mai spus ca sustine revenirea lui Vasile Dancu in functia de vicepresedinte al partidului, propunere facuta cu o zi in urma de Marian Vanghelie. E foarte bine ca intelepciunea revine la PSD. Avem nevoie acum de toti cei care pot sa aduca o contributie pozitiva la succesul viitoarei campanii, pe care o demaram din sase in sase luni de zile. Dancu a avut proiecte si in prima campanie, asa ca eu cred ca vremea in care discutam in contradictoriu in partid a trecut. E nevoie de toti cei ce sunt mari combatanti si, in mod cert, Vasile Dancu face parte dintre acestia“, a declarat Geoana.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.