Liberalii au anuntat ca au racolat 400 de membri ai filialei PLD Constanta. Concomitent, senatorul PNL de Constanta, Puiu Hasotti, sustine ca Stoica vrea functia lui Stolojan.
Vicepresedintele PNL Puiu Hasotti l-a acuzat pe Valeriu Stoica de faptul ca vrea sa-i ia locul lui Theodor Stolojan la sefia PLD. „Valeriu Stoica vrea sa preia puterea in partid. Flutur si Boureanu, care in trecut era un aprig adversar al lui Valeriu Stoica, s-au prins. Si de aici conflictul“, a declarat Hasotti, simbata, intr-o conferinta de presa la Constanta.

Liberal-democratii vizati au replicat imediat. „M-au amuzat speculatiile care au aparut in presa in legatura cu disputa care ar exista in PLD pentru postul de presedinte al partidului. Toti cei care fac astfel de speculatii, ori au un simt al umorului foarte dezvoltat, ori au o capacitate limitata de a intelege lucrurile“, s-a grabit sa infirme liderul PLD Valeriu Stoica.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.