Pentru ca se simte apasat “ de un sentiment al neimplinirii”, Dan Voiculescu, alias Felix in declaratiile de la Securitate, vrea sa se retraga din politica.
Presedintele PC, Dan Voiculescu, a declarat, joi seara, la Realitatea TV, ca se gindeste sa se retraga din politica. Liderul conservatorilor si-a luat insa un ragaz consistent pentru a medita la viitorul sau politic: sfirsitul anului. “E o chestiune pe care o voi hotari intr-o perioada foarte scurta de acum inainte. (...) Da, pentru ca ma apasa un sentiment al neimplinirii. Iar eu, toata viata, spre deosebire de ce spun unii sau altii, pentru fiecare leu, pentru fiecare activitate am depus eforturi mari", a argumentat liderul PC, posibilul gest de retragere de pe scena politica.

Nu este pentru prima oara cind Dan Voiculescu face declaratii spectaculoase, dar fara vreo finalizare. In timpul crizei “ostaticilor”, in 2005, presedintele PC si-a manifestat disponibilitatea de a se oferi voluntar ostatic in locul celor trei ziaristi retinuti in Irak. Dupa aceasta declaratie intens mediatizata pe Antena 1 plus 3, Voiculescu nu a mai scos un cuvint pe acest subiect, desi pina la eliberarea celor trei a mai trecut ceva timp.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.