Presedintele Partidului Liberal Democrat, Theodor Stolojan, considera normal faptul ca liderii Uniunii Democrate Maghiare din Romania au greutati in a explica de ce oamenii pe care ii reprezinta traiesc in saracie, in timp ce ei, ca demnitari, au averi mari.
”Liderii UDMR au probleme, au pierdut contactul cu baza lor. Averile cu totul neobisnuite stranse de ei, care in 17 ani nu au avut decat functii publice, de parlamentari, de demnitari, ridica semne de intrebare pentru maghiarii de rand. Sigur ca acesti lideri nu se simt prea bine cand trebuie sa explice de ce oamenii de acolo traiesc in saracie, iar ei acumuleaza averi de sute de milioane de euro in perioada in care ei sunt demnitari publici”, a afirmat Stolojan, intr-o conferinta de presa sustinuta recent, la Cluj-Napoca. El a tinut sa sublinieze ca Traian Basescu este primul presedinte al Romaniei din ultimii 17 ani care a petrecut o saptamana in Covasna, adica acolo unde se pot cunoaste cel mai bine problemele etnicilor maghiari si ale romanilor. Stolojan a sustinut ca, data fiind situatia in care se afla UDMR, o formatiune care, “jucaus”, asigura majoritatea in Parlament a PSD-PNL, nu se poate astepta din partea acesteia sa contribuie la progresul Romaniei.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.