Ion Iliescu recomanda PSD “sa se raporteze la PNL ca partid de opozitie constructiva”. Presedintele de onoare al social-democratilor a declarat, pentru NewsIn, ca le recomanda colegilor de partid sa adopte o pozitie clara fata de PNL, fiindca niciun partid nu este interesat de alegeri anticipate.

Ion Iliescu considera ca PSD trebuie sa ramana in opozitie, dar trebuie sa tina cont si de faptul ca exista un program legislativ si guvernamental care trebuie pus in aplicare. Prioritare sunt legea pensiilor, protectia chiriasilor evacuati si despagubirile pentru seceta, lucruri pe care PNL nu le poate face fara sprijinul PSD.Iliescu considera ca nu PSD trebuie sa fie cel care deschide calea negocierilor, ci PNL si Guvernul. Liderul social-democrat nu va participa la reuniunea de la Bran, acolo unde PSD va decide daca sustine Executivul sau daca depun o motiune de cenzura.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.