Liga Alesilor Locali din PNL a demarat o serie de seminarii regionale pentru pregatirea candidatilor la alegerile locale de anul viitor. Presedintele Ligii, Ludovic Orban, a declarat ca pana la declansarea campaniei pentru alegerile locale vor fi organizate cel putin 40 de astfel de seminarii, pentru a prezenta in fata electoratului candidati instruiti.
Vicepresedintele PNL a mai mentionat ca la nivelul organizatiilor locale se finalizeaza prima serie de sondaje sociologice, care vor indica optiunile electoratului fata de posibilii candidati la alegerile locale, in special pentru primarii, dar si nazuintele comunitatilor in legatura cu dezvoltarea localitatilor din punct de vedere edilitar, economic, social, ecologic si cultural. “Organizatiile locale si judetene ale partidului, cele comunale, orasenesti si municipale vor fi suverane la nominalizarea candidatilor pe functii” a sustinut Orban, precizand totodata ca “daca aceste decizii luate in mod democratic, prin vot, in cadrul conferintelor locale vor fi invalidate de catre forurile superioare, atunci, conform statutului, organizatiile respective vor fi exonerate de orice raspundere fata de rezultatele obtinute si acest lucru este valabil pentru toata lumea”.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.