In grupul de tineri lideri liberali din jurul lui Tariceanu se pare ca apar fisuri. Sebastian Vladescu, vechi prieten si partener de afaceri al premierului, este hulit in public de "lupii tineri" ai PNL, Bogdan Olteanu si Vlad Moisescu, care incearca sa-l scoata din Guvern.
Secretarul de stat la finante, Sebastian Vladescu, a respins ieri integral declaratia pe care ar fi acordat-o duminica unei agentii de stiri referitoare la o iminenta demisie a sa din Guvern. Marti, premierul Tariceanu spunea ca va avea cuacesta o discutie lamuritoare. "Nu am discutat cu el (cu Vladescu - n.r.), trebuie sa avem o discutie si, pe urma, voi vedea exact care este situatia", spunea Tariceanu. Vladescu n-a mai asteptat si a dat ieri publicitatii un comunicat in care afirma ca stirea publicata recent referitoare la o posibila demisie a sa din functie este neadevarata si i-a adus prejudicii. In plus, Vladescu spune ca nu a facut nici un comentariu cu privire la constructia bugetara pe anul 2008 si nici la efectele deciziei de majorare a pensiilor asupra bugetului pe anul viitor. "Asa-zisele declaratii care mi-au fost atribuite nu sunt decat diversiuni menite sa genereze zvonuri si nu au nici un sambure de adevar. Vreau sa subliniez ca nu am facut nici o declaratie cu privire la demisia mea din aceasta functie si cu atat mai putin la motivele care ar determina o asemenea decizie", precizeaza fostul ministru al Finantelor intr-un punct de vedere remis presei.

Potrivit informatiilor aparute in mass-media in ultimele zile, Vladescu ar fi declarat ca nu stie care vor fi sursele de finantare pentru cresterea pensiilor, iar, in opinia sa, majorarea va crea un blocaj la nivelul bugetului asigurarilor sociale, motiv pentru care intentioneaza sa demisioneze.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.