Coalitia de guvernamant a inceput sa "scartaie". Conducerea Aliantei PNL-PD Covasna a anuntat, ieri, ca nu mai este dispusa sa stea la negocieri cu UDMR, acuzand un lider al Uniunii ca a mintit conducerea de la Bucuresti a PNL in legatura cu situatia din judet.

Potrivit Mediafax, Hobincu Zoltan, presedintele interimar al PNL Covasna, a spus ca un reprezentant al UDMR a reprosat conducerii de la Bucuresti a PNL ca a refuzat oferta facuta de organizatia din Covasna a Uniunii - un post de vicepresedinte al Consiliului Judetean si altul de viceprimar la Sfantu Gheorghe. "Noi nu am avut cum sa refuzam aceste functii fiindca nu ni s-au oferit. Chiar am declarat in urma cu ceva vreme ca nu cerem acest sacrificiu de la UDMR, nu ca am refuzat", a spus liderul liberal din Covasna.
Liberalii si democratii din Covasna sustin ca, in aceste conditii, nu mai sunt dispusi sa negocieze cu UDMR si nici sa renunte la functiile de vicepresedinte la CJ si la cel de viceprimar al municipiului Sfantu Gheorghe. Liderii PNL-PD sustin ca negocierile din aceasta saptamana vor incepe doar dupa ce UDMR "va sacrifica" doua persoane.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.