Conservatorii merg la alegerile pentru Parlamentul European cu Maria Grapini cap de lista. Pe primele pozitii se mai gasesc medicul Irinel Popescu si senatorul Codrut Seres.
Biroul Politic al PC apreciza ca plasarea acestora in fruntea listei va asigura partidului cel putin 7 procente la euroalegeri. Per total, lista conservatorilor include 45 de membri, printre care Anghel Florin, Silvia Ciornei, Mihai Leu, Picu Roman, Bogdan Pascu, Sabin Cutas, Silviu Tanase, Lia Ardelean, Virgil Dumbrava. Procentul preconizat de PC ar ajuta partidul sa obtina maximum 3 locuri la P.E.

Strategia de campanie

Presedintele Dan Voiculescu si-a laudat colegii pentru alegerea persoanelor care sa reprezinte partidul la scrutinul european si a apreciat ca pozitionarea vicepresedintelui Maria Grapini pe primul loc este una inspirata, pentru ca „aceasta cunoaste foarte bine problematica europeana, prin prisma intereselor romanesti“. Conducerea PC va decide saptamana viitoare si strategia de campanie pentru PE.

Presedintele mincinos

Liderul conservator Dan Voiculescu i-a cerut presedintelui Basescu sa spuna cand a mintit, atunci cand si-a asumat raportul Tismaneanu sau cand l-a decorat pe PF Teoctist. In decembrie anul trecut, presedintele Basescu a prezentat Parlamentului un Raport de condamnare a comunismului, incluzandu-l pe seful BOR printre oamenii de incredere ai vechiului regim.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.