PSD nu merge intr-o directie buna, iar actualul lider al partidului, Mircea Geoana, reprezinta o mare dezamagire.

Acestea sunt aprecierile fostului premier Adrian Nastase, bazate pe sondajele de opinie si pe "contactele directe cu unii dintre colegii din partid, mai ales cei din teritoriu".

"Eu raman la ideea pe care am spus-o si in 2005 - noi ar fi trebuit sa mergem pe varianta cu Ion Iliescu presedinte pentru doi ani, deci, pe o formula de tranzitie", si-a expus Nastase viziunea "castigatoare", intr-un interviu acordat postului de radio BBC. Din propunerea de atunci a lui Nastase s-a ales doar un partid condus acum de Mircea Geoana, fapt dezamagitor pentru fostul premier. "Dupa acesti doi ani, intr-un fel, partidul nici macar nu se poate spune ca s-a intors de acolo de unde a plecat in 2004. Cel mai grav lucru este, dupa parerea mea, ca nu putem reprezenta in momentul asta o alternativa la actuala putere si la actualul presedinte", a declarat Nastase. Fostul premier a mai criticat lipsa de reactie a PSD si forta pe care o reprezenta, odinioara, partidul.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.