Atitudinea democratilor vizavi de lupta anticoruptie s-a schimbat. Daca acum cativa ani PD ataca la baioneta coruptii si hotii din PSD, acum, cand se confrunta cu arestari si anchete ale membrilor sai, pledeaza pentru „triumful Justitiei”.

Acuzele de genul „PSD isi protejeaza coruptii, PSD a creat un sistem mafiot” au fost inlocuite cu afirmatii nuantate precum „Justitia sa-si faca datoria”, „vom lua masuri daca vor fi dovediti vinovati”. Aceasta atitudine este cel mai bine exemplificata de cazul recent al primarului PD al comunei Jucu, Petre Coste, care a fost arestat, saptamana trecuta, pentru luare de mita, in urma unui flagrant! intrebat ce masuri pe linie de partid va lua impotriva primarului prins vineri seara, in timp ce lua 13.000 de euro de la o persoana, presedintele executiv al PD Adriean Videanu a trimis mingea in terenul filialei Cluj.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.