Daca Tariceanu si-a angajat ca ajutor in lupta anti-Basescu pe fostul strateg al lui Nixon, Mircea Geoana a apelat la consilierii lui Tony Blair, pentru a da un suflu nou strategiei social-democrate.
Cu o zi inainte de sedinta Comitetului Executiv de acum trei saptamani, presedintele PSD Mircea Geoana s-a afisat la sediul partidului cu noua sa echipa de consilieri politici, evident straini, care l-au inlocuit pe israelianul Ron Werber, concediat de social-democrati pentru ineficienta.

Noii consilieri ai liderului PSD sunt britanici, dupa cum ne-a declarat purtatorul de cuvant al partidului, Cristian Diaconescu, si vin din echipa lui Tony Blair de la Partidul Laburist. "Sunt membrii ai staff-ului laburisti-lor, consilieri din jurul lui Tony Blair", a explicat Cristian Diaconescu. Potrivit informatiilor noastre, PSD ar putea primi o mana de ajutor chiar de la Anthony Giddens, autorul doctrinei New Labour, si de la James Humphreys, care din 1998 pana in 2003 a fost seful comunicarii publice in Cabinetul Tony Blair.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.