Partidele au declansat oficial pregatirile pentru alegerile europarlamentare, dar acestea se desfasoara, cel putin in acest moment, haotic.
Liderii partidelor dau declaratii sforaitoare despre cat de pregatiti sunt pentru scrutinul european, care trebuie organizat pana cel tarziu la sfarsitul lunii noiembrie anul acesta, dar listele de candidati nu au fost finalizate, strategiile de abordare a campaniei sunt in faza de proiect si banii se afla inca in buzunarele sponsorilor.

Singurele actiuni care dau senzatia ca se apropie campania pentru Parlamentul European sunt cele cateva sedinte in care s-a vorbit la general despre „criteriile europene” de intocmire a listelor, despre „norma” de „euroalesi” pe care ar trebui sa o indeplineasca partidul si despre faptul ca viitoarea campanie va fi una tip romaneasca, adica presarata cu atacuri dure, „pe probleme interne”, la adresa adversarilor. Unele formatiuni, mai indraznete, si-au stabilit si sefii de campanie care vor trebui, ulterior, sa dea socoteala in cazul unor esecuri.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.