Cele doua partide ar urma sa candideze pe liste comune la alegerile locale si parlamentare. Noua alianta ar urma sa fie condusa de perechea Emil Boc-Theodor Stolojan.
Democratii si liberal-democratii ii vor oferi presedintelui Traian Basescu, in cel mai scurt timp, o „uniune”. Surse din PLD sustin ca negocierile cu PD sunt aproape de final si, dupa alegerile pentru Parlamentul European, cele doua partide se vor infrati in „Uniunea Populara PD-PLD”. Potrivit surselor, liderii PD si PLD ar putea finaliza negocierile la inceputul saptamanii viitoare, luni fiind programata o intalnire la nivel de presedinti.

Liberal-democratii se lauda ca, in fruntea viitoarei uniuni, se vor afla, pe aceeasi pozitie, Emil Boc si Theodor Stolojan si ca una dintre functiile de conducere va fi ocupata de fostul ministru al Agriculturii Gheorghe Flutur.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.