Deputatul Cezar Preda, vicepresedinte al Partidului Democrat (PD), este de parere ca mintile politicienilor au fost afectate de canicula din ultima perioada, iar “Titus Corlatean este vizibil afectat de temperaturile ridicate”.
Liderul democrat a declarat, ieri, pentru Rompres, ca, probabil, acestea sunt cauzele care l-au determinat pe secretarul general al PSD, Titus Corlatean, sa vorbeasca despre PD folosind termeni cum ar fi “mafia” care “te trimit insa la guvernarea PSD”.In opinia lui Cezar Preda, un astfel de discurs nu este crezut de nimeni, dar poate sa mai duca la scaderea PSD in sondaje cu unul sau doua puncte.”Nu ei sunt cei care pot sa duca discursul intr-o zona cinstita”, a afirmat viceliderul PD.

Cezar Preda nu crede ca social-democratii vor depune o motiune de cenzura asa cum a anuntat Titus Corlatean, daca Guvernul mai tolereaza “practica abuziva si discriminatory” fata de localitatile conduse de primari PSD. Liderul democrat a afirmat, in context, ca banii de la buget nu se duc la primarii PD, mai ales ca, in ultima perioada, acestia “sunt prigoniti mai rau decat primarii PSD”.Secretarul general al PSD, Titus Corlatean, a solicitat, ieri, intr-o conferinta de presa, institutiilor abilitate ale statului sa verifice unele informatii aparute in presa centrala referitoare la o asa-zisa “mafie pedista a asfaltului”, la licitatiile care ar fi castigate de firme “apropiate” de PD, precum si la o asa-zisa “mafie imobiliara a PD”.El a mai spus ca va propune conducerii PSD initierea unei motiuni de cenzura daca Guvernul nu va suplimenta, la urmatoarele rectificari bugetare, sumele alocate primarilor social-democrati. Titus Corlatean a acuzat faptul ca localitatile conduse de primari PSD primesc de la buget bani mult mai putini comparativ cu localitatile conduse de primari apartinand PD si PNL.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.