Primarul din comuna damboviteana Niculesti, Dorinel Soare, vrea sa candideze la presedintia PSD, informeaza Rompres. Dorinel Soare i-a spus si lui Ion Iliescu despre intentia sa, cu ocazia vizitei pe care acesta a facut-o in Dambovita, saptamana trecuta. Senatorul PSD de Dambovita, Traian Novolan, confirma acest lucru, afirmand si ca ii va da o mana de ajutor primarului care vrea sa ajunga in fruntea pesedistilor. "Primarul de la Niculesti vrea sa-si depuna candidatura la presedintia partidului. M-a rugat pe mine sa-i fac un model de motiune si o sa-l ajut", a declarat, ieri, Novolan. Primarul din comuna Niculesti, Dorinel Soare, a precizat ca va candida doar daca Ion Iliescu va fi singurul inscris pentru sefia PSD.

"Voi candida la presedintia partidului numai daca nu exista un alt contracandidat al domnului Iliescu. Mi se pare normal ca acesta sa aiba un contracandidat, chiar daca nu la nivelul VIP-urilor din PSD, dar si un primar de comuna cred ca ar putea sa stranga ceva voturi. Pe de alta parte mi-as verifica si eu notorietatea", a declarat Soare. Conducerea social-democratilor damboviteni nu a exprimat insa nici o pozitie oficiala fata de intentia lui Soare, asteptand pentru aceasta sedinta delegatiei permanente din 16 aprilie. In urma cu o saptamana, Iliescu afirma, la Targoviste, ca organizatia damboviteana a partidului il va sustine la presedintia PSD. Tot atunci Iliescu a fost criticat de unii membri de partid, cunoscut fiind ca Dambovita este un fief al lui Adrian Nastase.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.