Scaunul lui Mircea Geoana se clatina din ce in ce mai tare. Geoana, inca presedinte al PSD, se plimba prin SUA si se preface ca situatia social-democratiei este roza. In ultima perioada, fostii lideri ai partidului „au pus tunurile“ pe seful oficial al PSD.

Strategia adoptata de Mircea Geoana la congresul in timpul caruia a fost ales in functia de presedinte al social- democratilor, aceea de a promite „marea cu sarea“ tuturor numai sa castige alegerile in defavoarea lui Ion Iliescu, a avut efect de bumerang. In ultima perioada, liderul PSD a fost tinta unor atacuri fara precendent din partea unor colegi, in special din partea liderilor „Grupului de la Cluj“, dar si a precedesorului sau, Adrian Nastase. In aceste zile, Mircea Geoana este plecat intr-o vizita in Statele Unite ale Americii. In conditii normale, el ar trebui sa fie prezent in biroul sau din Bulevardul Kiseleff si sa lucreze in conditii de „cod rosu“ pentru a salva unitatea PSD. Presedintele Academiei Romane, Ionel Haiduc, care, ieri, a fost director pentru o zi al ziarului nostru, a ales ca principal subiect politic situatia conflictuala din PSD.

Grupul de la Cluj

Vasile Dancu: 'Mircea Geoana a trecut printr-o criza de autoritate>>
„Senzatia mea este ca, in acest moment, Mircea Geoana a trecut printr-o criza de autoritate si a fost convins de cineva din jurul lui ca generalii sunt tradatori. Si asta este, cred eu, sinucigas pentru un lider politic“, a declarat recent Vasile Dancu. Acesta a demisionat, recent, din functia de vicepresedinte pe probleme de analiza politica si comunicare pe motiv ca Mircea Geoana i-a interzis sa mai acorde interviuri fara acceptul sau“.

Vasile Puscas: Strategia de suspendare a lui Basescu, gresita

Imediat dupa ce si-a dat demisia din functia de vicelider al grupului PSD din Camera Deputatilor, Vasile Puscas a acuzat proasta gestionare a razboiului declansat impotriva lui Basescu. In acest sens, el a sustinut ca directia, strategia si aplicarea politicii PSD au fost total gresite in ceea ce priveste demiterea presedintelui Traian Basescu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.