Ion Iliescu si Adrian Nastase se folosesc de unele filiale ale PSD, dar si de dosarele pe care le au in justitie pentru a-si regla conturile cu Traian Basescu si Mircea Geoana.
Organizatia judeteana a PSD Hunedoara, in frunte cu seful ei, Florin Cazacu, il acuza pe Traian Basescu, printr-o scrisoare deschisa, de imixtiune in justitie, pentru ca ar fi comandat deschiderea de procese impotriva lui Adrian Nastase si Ion Iliescu. „Este de domeniul evidentei ca presedintele Basescu insista laudativ, in discursurile sale, cu deosebire pe justitie, adica pe procurori, cei pe care i-a schimbat si-i schimba dumnealui in acesti ani ca pe membrii garzii sale personale“, se arata in scrisoarea pesedistilor hunedoreni. Acestia ii acuza pe procurori ca sunt angajati ai sectiei „basescu.ro“ si ca au trecut cu vederea dosarele in care era cercetat seful statului. „La ce-i trebuie procurori unui presedinte care nu a apucat sa fie judecat pentru distrugerea flotei romane si a devenit, cum se crede si afirma dumnealui, membru de drept si presedinte al CSM? Procurorii pot fi asmutiti asupra adversarilor politici. (...)De asa ceva are nevoie puterea prezidentiala“, se arata in scrisoarea social-democratilor hunedoreni. Acestia mai acuza ca justitia a stat indiferenta si pasiva fata de ordinele date de Basescu, sustinand ca „ilegalitatea amestecului basescian in dosare nu a contat, fiind aproape constitutionala“. in continuare, pesedistii hunedoreni sar in apararea lui Iliescu si Nastase.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.