PLD a facut primii pasi pentru pregatirea campaniei electorale dinaintea alegerilor europarlamentare. A vota cu PNL este ca si cum ai da voturile PSD, a explicat liderul liberal-democrat Theodor Stolojan.

Acesta a insistat pentru o campanie electorala curata si pentru o buna organizare din partea Guvernului compus in majoritate tocmai din liberali. in rezolutia adoptata la finalul Delegatiei Permanente, PLD mai sustine adoptarea votului uninominal, indiferent daca se va face prin referendum declansat de presedintele Traian Basescu sau prin votarea proiectului Pro Democratia. Proiect pe care PLD il sustine, desi nu are niciun reprezentant in comisia parlamentara...

Repartizarea voturilor

"A da votul pentru PNL cu actuala conducere inseamna a da votul PSD-ului. (...) Aceasta conducere impinge PNL la distrugere prin politica pe care o duce, prin aservirea unui partid cu traditie intereselor PSD. Un PSD care este din nou condus de Hrebenciuc, dar si de Adrian Nastase, care doreste sa revina in conducerea partidului", a sustinut Stolojan. Constienti ca actualul Guvern va functiona, cel mai probabil, si dupa europarlamentare, liberal-democratii au adoptat in rezolutia lor o serie de puncte privind masurile pe care ar trebui sa le ia Executivul lui Calin Popescu Tariceanu in problemele de interes national, de la seceta, la educatie.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.